12:45

Budowanie zdrowej relacji z jedzeniem - "Ala i Antek jedzą"


Czy budowanie zdrowej relacji dziecka z jedzeniem musi być wyzwaniem? Otóż nie, zwłaszcza gdy masz pod ręką nową serię książek o Ali i Antku! Autorstwa Joanny Anger i Anny Piszczek, znanych z bestsellerowych książek kucharskich Alaantkowe BLW.



Dzieci często stawiają opór przed nowościami kulinarymi, ale "Ala i Antek jedzą" przynosi rozwiązanie! Wspólne posiłki, zachęcanie do samodzielności, eksperymentowanie z różnymi smakami - to kluczowe elementy budowania zdrowych nawyków żywieniowych od najmłodszych lat. 



Joanna Anger, absolwentka psychodietetyki oraz integracji sensorycznej i wczesnego wspomagania rozwoju dziecka, wspólnie z Anną Piszczek, terapeutką integracji sensorycznej, stworzyły niezwykłą serię książek, która prowadzi dzieci od pierwszych kroków w kulinariach, aż po samodzielne eksplorowanie kuchennych tajemnic.



Od mleka dla niemowląt po kawałki warzyw, zupy i owoce, "Ala i Antek jedzą" to podróż przez smaki i zapachy, która rozbudzi zainteresowania kulinarne nawet najmłodszych smakoszy. Ta seria nie tylko uczy, ale też bawi i inspiruje, otwierając dzieciom drogę do świata pełnego kulinarnych możliwości.



Jeśli szukasz sposobu na zbudowanie zdrowej relacji dziecka z jedzeniem, sięgnij po "Ala i Antek jedzą" i razem odkryjcie magiczny świat smaków!

"Ala i Antek jedzą"
Joanna Anger
Anna Piszczek 
Wydawnictwo Mamania

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Copyright © Zatopiona w lekturze , Blogger